Totul despre instalatiile sanitare – De ce sa le schimbi atunci cand renovezi

Te-ai hotarat sa renovezi locuinta pe care o ai, insa nu stii daca trebuie sa schimbi sau nu instalatiile sanitare sau ce presupune acest lucru.

Daca locuinta respectiva nu a fost renovata de peste 10-15 ani de zile sau daca abia te-ai mutat in noua casa si vrei sa o renovezi in intregime, instalatiile sanitare noi iti vor face viata mai usoara.

Pentru ca o casa sa aiba toate functionalitatile de care are nevoie, instalatiile sanitare trebuie sa fie intr-o stare de functionare excelenta.

Despre instalatia sanitara din casa ta

Prin „instalatie sanitara” intelegem toate conductele si tevile dintr-o locuinta, circuitele de apa, modalitatile de incalzire si canalizare. Daca locuinta este noua, este foarte important ca instalatia sanitara sa fie construita de catre un profesionist in domeniu pentru ca trebuie respectate cateva reguli importante, dar trebuie respectata si structura casei.

Echipa Total Design are experti care se ocupa cu schimbarea instalatiilor sanitare pentru ca cel mai important este sa ai o casa realizata in conformitate cu normele de siguranta.

Exista instalatii sanitare de interior, care sustin circuitul apei din casa si instalatii sanitare de exterior. 

Cum alegi instalatia sanitara potrivita?

Atunci cand alegi materialele din care sunt realizate tevile si conductele pentru instalatia ta sanitara, ai grija sa optezi pentru ce este mai calitativ. Nu vrei sa existe probleme in timp cu instalatia sanitara deoarece aceste probleme iti pot oferi mari batai de cap.

De aceea, atunci cand alegi materialele trebuie sa te stii care este temperatura si presiunea apei care va circula prin acele tevi si conducte, dar si care este pH-ul si duritatea apei.

Expertii Total Design te pot ajuta cu detalii despre schimbarea instalatiei tale sanitare, dar iti putem oferi si un pret informativ pentru a sti de ce buget ai nevoie pentru a schimba instalatia sanitara din casa ta.

Echipa Total Design se ocupa cu renovari complete pentru ca tu sa nu fii nevoit sa cauti mai multe firme sau mai multi meseriasi care sa se ocupe de fiecare aspect in parte. Lasa-te pe mana echipei noastre! Contacteaza-ne pentru a primi o cotatie de pret!

Instalatiile sanitare din cupru

Exista mai multe materiale pe care le poti alege pentru instalatiile tale sanitare.

Putem alege intre: tevi din plastic, tevi din polipropilena (PPR), tevi multistrat, tevi din otel, conducte din din fonta cu adaos de magneziu sau conducte din cupru.

Alegerea unor instalatii din cupru este una potrivita deoarece acesta este un material rezistent pe termen lung. Chiar daca pretul unor tevi din cupru este mai mare, instalatiile au o rezistenta foarte mare in timp, iar cuprul este un material care anihileaza microbii si bacteriile. De asemenea, conductele din cupru nu permit depunderile interioare de calcar sau reziduuri.

Proiectele noastre sunt cartea noastra de vizita care ne reprezinta in fata fiecarui client.

Cere acum o oferta online si echipa noastra te va contacta in cel mai scurt timp. Alege sa ne contactezi folosind formularul de oferta online 24/7, ne poti suna la numarul de telefon: 0765.924.930 sau scrie-ne la adresa de e-mail: contact@design-total.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here