În amenajarea interioară a locuinței, se caută finisaje cu rezistență și durabilitate crescută. Total Design dispune de montatori specializați în montajul de gips-carton (rigips), cu care reușește să ducă la bun sfârșit toate proiectele de amenajare interioară la cheie.
Pentru a vă putea bucura de rezultatele dorite, este nevoie ca amenajaera să fie realizată de personal calificat în domeniu. Indiferent de tipul sau suprafața încăperii care se dorește a fi placata, echipa Total Design vă poate veni în ajutor.
Cu experiență în domeniu amenajărilor interioare și cu personal extrem de bine pregătit, Total Design face față oricărei provocări.
De ce să alegeți montarea cu rigips? Pentru că indiferent de suprafața aleasă, fie că este un spațiu comercial sau unul personal, rigipsul are calitatea de a îmbunătăți considerabil aspectul fără a face un deranj vizibil în spațiul respectiv.
Cu ajutorul rigipsului, echipa noastră de specialiști poate realiza atât tavane și pereți drepți, cât și diverse modele de tavane și scafe din rigips.

Dorești o ofertă personalizată? SOLICITA AICI

Total Design oferă următoarele servicii profesionale:

-Executare pereţi din (rigips) gips carton (pl+structură);
-Executare tavane din (rigips) gips carton;
-Perete despărţitor rigips;
-Perete despărţitor rigips (+termoizolaţie);
-Placare pereţi cu (rigips) gips carton cu adeziv;
-Executare termoizolație gips carton;
-Executare tavane casetate;
-Executare scafe (rigips) gips carton;
-Executare nişe (rigips) gips carton.

Vă stăm la dispoziție pentru orice tip de informație despre amenajărilor interioare, cât și cu o listă de prețuri actualizată și adaptată nevoilor dumneavoastră. Așteptăm să ne cunoaștem pentru a vă putea oferi cele mai eficiente soluții cu privire la montarea de rigips.
Investind timp în amenajrea interioară, ne putem bucura de rezultate remarcabile pe termen lung. Cu ajutorul finisajelor personalizate din rigips realizate de Total Design, ne putem bucura de un design interior aparte, care să ne încarce zilnic pozitiv și să ne inspire starea de bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here