Servicii de amenajare spații comerciale

Ai ajuns pe pagina care trebuie dacă deții un spațiu comercial pe care dorești să îl îmbunătățești sau dacă te gândești să pornești o afacere și ai nevoie de amenajare de la zero. Chiar dacă dorești să aduci o îmbunătățire spațiului pe care deja îl ai sau dacă dorești amenajarea completă a unuia, echipa noastră de profesioniști îți poate veni în ajutor.


În amenajarea spațiilor comerciale punem mult accent pe destinația spațiului, astfel încât să creăm un raport între tipul afacerii și amenajarea lui. Într-un spațiu comercial, design-ul și ambianța sunt cele mai importante, întrucât acestea creează un mediu specific afacerii tale și îi ajută pe cei din interior să se conecteze cu tine.

Tocmai de aceea, îți oferim soluții complete de amenajare a spațiilor comerciale, indiferent de suprafață sau de compartimentare.


Cum poți beneficia de serviciile noastre?


⦁ Stabilim o întâlnire la locația spațiului comercial pentru a vedea despre ce proiect este vorba
⦁ Ne prezinți ideile tale și modul în care vrei ca acesta să arate la final
⦁ Îți pregătim un plan de lucru, un deviz cu detalierea lucrărilor pe care le putem realiza și un preț
⦁ Dacă ești de acord, semnăn un contract de prestări servicii și apoi ne asigurăm că respectăm planul și îți furnizăm doar servicii de calitate.


Oferim pe lângă calitate, seriozitate și transparență, astfel încât pe durata lucrărilor să putem colabora într-un mod cât mai eficient și tu să fii mulțumit de colaborarea noastră.


Care sunt serviciile oferite?


Echipa noastră este formată din personal calificat în domeniul renovărilor și amenajărilor interioare de orice fel. Astfel îți oferim o gamă completă de servicii, cum ar fi:
⦁ servicii de decopertări și demolări
⦁ servicii complete cu instațiile electrice
⦁ servicii complete cu instațiile sanitare
⦁ servicii termice
⦁ servicii de montaj gresie și faianță
⦁ servicii de montaj uși interioare și uși exterioare
⦁ servicii de montaj parchet
⦁ servicii montaj tapet și fototapet
⦁ servicii de aplicare gleturi
⦁ servicii de aplicare vopsea lavabilă.

Întrucât știm cât de important este confortul și calitatea, ne asigurăm că serviciile executate sunt de cea mai bună calitate și că menținem curățenia la locul lucrării. Ne asigurăm ca materialele care nu sunt necesare să nu ne încurce nici pe noi și nici pe tine la finalul lucrării și te ajutăm de asemenea și la curățenia de final. Debarasăm deșeurile și lăsăm spațiul recent renovat în cele mai bune condiții.


Ai un proiect de amenajare a unui spațiu comercial? Contactează-ne și prezintă-ne proiectul. Îți vom veni în ajutor cu o soluție personalizată, concepută special pentru spațiul tău comercial.