Total Design este o firma de amenajari si renovari interioare din Bucuresti, cu o experienta de peste 15 ani pe piata. Dispunem de un personal calificat si competent, livram lucrari personalizate, de calitate si mereu punem clientul pe primul loc!

Amenajarea apartamentelor in Bucuresti

Amenajarea sau renovarea completa a unui apartament in Bucuresti nu este deloc una usoara. De aceea, echipa Total Design iti vine in ajutor. Suntem aici pentru a te indruma si pentru a te ajuta sa amenajezi apartamentul la care ai visat mereu.

Exista o multime de fime de amenajari sau de renovari interioare care nu se ocupa decat de zugravirea apartamentului. Total Design insa, este o firma care se ocupa de renovari interioare de la A la Z pentru ca tu sa nu trebuiasca sa cauti alti meseriasi atunci cand trebuie sa schimbi instalatiile electrice si sanitare.

Total Design dispune de un personal calificat pentru a realiza aceste lucrari, de un personal competent, care este special instruit pentru a utiliza echipamentele necesare si metodele de lucru specifice lucrarilor executate.

Schimbarea instalatiilor electrice in Bucuresti

Atunci cand renovezi un apartament de la zero, ocupa-te de instalatiile electrice , mai ales daca este vorba de un apartament mai vechi. Pretentiile si nevoile de consum pe care le au instalatiile electrice de acum sunt foarte diferite fata de cele care erau acum 15-20 de ani.

Instalatiile electrice vechi nu mai corespund nevoilor pe care le au consumatorii din ziua de astazi deoarece aparatele electronice si electrocasnice de acum s-au schimbat foarte mult.

Materialele care erau folosite acum 20 de ani pentru a realiza instalatiile electrice sunt invechite, iar acum ai nevoie de instalatii electrice suficiente si potrivite pentru ca electronicele si electrocasnicele tale sa functioneze corespunzator.

 

Cat dureaza sa schimbi o instalatie electrica?

In Bucuresti, o lucrare de schimbare a instalatiei electrice dureaza aproximativ 3-4 zile lucratoare pentru o garsoniera, iar costurile sunt diferite, in functie de numarul de camere. Daca este vorba de schimbarea instalatiilor electrice pentru un apartament cu doua camere, costurile se maresc, iar durata executiei poate creste cu o zi.

La un apartament cu 4 camere, instalatia electrica va fi schimbata complet in aproximativ 7 zile, iar costurile pot fi cuprinse intre 2.500 si 4.000 de lei, in functie de necesitati si de complexitatea lucrarii.

Ce trebuie sa stiu inainte de a schimba instalatia electrica

Inainte de a schimba instalatia electrica, trebuie sa fii constient de faptul ca trebuie sa alegi cele mai bune materiale, cei mai buni meseriasi, dar trebuie sa stii ca acest lucru dureaza. Tine cont de programul de liniste din bloc, dar si de zilele lucratoare libere atunci cand calculezi durata exacta a lucrarii.

Care sunt etapele schimbarii instalatiilor electrice

Dezafectarea instalatiei vechi

Se dezafecteaza instalatia veche prin debransarea de la tabloul electric. Toate cablurile vechi se scot din zidarie si se arunca.

Pozitionarea prizelor

Apoi se pozitioneaza prizele, intrerupatoarele si corpurile de iluminat pentru a stabili noi trasee electrice.

Toate aceste lucruri se fac respectand normativele tehnice in vigoare.

Executarea de canaluri

Urmatoarea etapa este executarea de canaluri in structura tare, ce poate fi: beton, tencuiala, caramida sau BCA.

Fixarea cablurilor

Urmatorul pas este fixarea cablurilor cu dibluri, banda de montaj si ipsos. Apoi se realizeaza si cablarea curentilor slabi.

Urmatorul pas este montarea dozelor de aparat si a dozelor de legatura si apoi se monteaza un nou panou electric care sa corespunda normelor de siguranta in vigoare.

In final, se monteaza toate prizele, intrerupatoarele si corpurile de iluminat.

Dupa cum puteti observa, atunci cand se schimba panourile electrice se munceste foarte mult si intens, insa aceasta operatiune este necesara, mai ales atunci cand vine vorba de apartamente vechi.

 

Ne poti contacta la numarul de telefon: 0765.924.930 sau la adresa de e-mail: contact@design-total.ro

Contacteaza-ne, iar noi te ajutam sa obtii renovarea apartamentului la care ai visat mereu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here