Renovarea apartamentului sfaturi si planuri

0
204

Sfaturi utile pentru renovarea apartamentului tau

 

Daca te-ai hotarat sa-ti renovezi apartamentul vrem sa te ajuta prin intermediul acestui articol cu niste sfaturi cu care poti trece mult mai usor peste aceasta etapa de renovare.

Primul pas pe care al trebui sa-l faci este acela de a planifica exact etapele de renovare pe care vrei sa le aduci apartamentului tau.

Dupa ce ti-ai facut planul de renovare atunci trebuie decat sa astepti o vreme buna ,ideal ar fi atunci cand afara teperaturile incep sa creasca.

Foarte important de retint este ca in perioada rece preturile de manopera sunt mult mai mici decat in vara , cand este  sezonul amenajarilor interioare.

Care sunt dezvantajele renovari unui  apartament in perioada rece:

  • Pereti sunt foarte reci si risti ca atat getul cat si vopseaua lavabila sa se umfle si sa-ti apara fisuri
  • Cand vei monta noul  parchetul la fel risti ca sa se umfle si vei fi nevoit sa-l schimbi iar

Acestea sunt o mica parte din dezavantajele renovari unui apartament pe timp de iarna. Daca apartamentul are o sursa de caldura  atunci se poate renova fara probleme.

 

Greseli de evitat cand te apuci de renovarea apartamentului tau

  • Foarte important este atunci cand iti vei alege firma de amenajari interioare care sa se ocupa in totalitate de renovarea apartamentului tau. Sfatul nostru este sa alegi o firma de incredere chiar daca pretul de manopera este mai   mare . Cand lucrezi cu o firma si nu cu un meseriasi de pe olx , vei lucra in baza unui contract de prestari servicii si vei avea certitudinea ca totul va iesi asa cum ti-ai dorit
  • Nu opta sa lucrezi cu cele ma ieftine materiale de pe piata . Sfatul nostru ca pentru gleturi,adezivi de faianta si gresie sa optati pentru gama CERESIT.
  • Trebuie sa te implici in renovarea apartamentului pentru ca la final sa fi pe deplin multumit .

 

 

Echipa Total Design va sta la dispozitie cu servicii la cheie pentru renovarea/amenajarea apartamentelor la cheie .

Contactati-ne  sa stabilim o vizionare direct in locatie pentru a exstrage toate lucrarile de renovare , urmand sa va intocmim un deviz defalcat .

 

Echipa noastra va multumeste ca ne-ati urmarit articolul si va mai asteptam cu drag pe sait-ul nostru.

Cu respect,

Total Design

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here