Capitala Romaniei, Bucuresti, are o multime de spatii comerciale moderne, amenajate unul mai frumos ca altul. De aceea, atunci cand vrei sa iti renovezi propriul spatiu comercial, ai nevoie de un design diferit, de o idee unica si, nu in ultimul rand, de o echipa de meseriasi care sa te ajute cu acest lucru.

Renovarea unui spatiu comercial in Bucuresti

Fie ca este vorba de un magazin cu profil divers, de un showroom, de o farmacie, de sedii comerciale, sau de un restaurant, Total Design este alaturi de tine si te poate ajuta sa amenajezi cel mai frumos spatiu!

Cum te afecteaza amenajarea spatiului tau comercial

Indiferent de spatiul comercial pe care il ai, clientul sau viitorul client se va lovi prima data de design, atunci cand intra in incapere. Daca detii un salon de frumusete, de exemplu, este important ca acesta sa fie amenajat cat mai modern si cat mai prietenos pentru ca doamnele si domnisoarele sa se simta aici binevenite.

In acelasi timp, amenajarea potrivita si atragtoare a unui spatiu comercial te va ajuta sa iti cresti vanzarile si incasarile, pe cand amenajarea veche si neatragatoare te poate face sa iti pierzi foarte multi clienti, chiar daca produsele sau serviciile tale merita cumparate.

Echipa Total Design se ocupa de renovarea spatiilor comerciale, de la saloane de frumusete, la magazine, buticuri, chioscuri, sedii de firma sau birouri.

Amenajarea unui spatiu comercial realizata de Total Design

Echipa Total Design, prezenta pe piata de peste 15 ani de zile, a renovat de-a lungul timpului o multime de magazine, saloane de frumusete, sedii de firma, dar si alte spatii comerciale.

Ceea ce ne recomanda pe noi sunt beneficiarii care s-au bucurat de realizarile pe care le-am facut impreuna.

Amenajarea salonului de infrumusetare Khaleesi

De aceea, vrem sa va prezentam amenajarea salonului de infrumusetare Khaleesi, un proiect cu care ne mandrim.

Care sunt pasii aplicati pentru a renova complet un salon de infrumusetare sau orice alt spatiu comercial?

-Schimbat instalatie electrica;

-Montat tablou electric;

-Schimat instalatii sanitare si termice;

-Decopertarea integrala a apartamentului;

-Dezafectat obiecte sanitare (CADA,WC ,CHIUVETA ETC);

-Aplicare glet grosier ( 1 strat);

-Aplicare glet finisaj (2 straturi);

-Aplicare plasa armare ( pentru peretii de zidarie);

-Uniformizare gleturi prin slefuire;

-Aplicare amorsa pentru pereti si tavane;

-Aplicare vopsea lavabila (2 Straturi);

-Montat faianta + chituire;

-Montat gresie + plinta;

-Montat parchet laminat + plinta;

-Montat aparate electrice ( intrerupatoare ,prize,corpuri iluminat);

-Montat usi de interior + usa intrare (incluziv pervazele);

-Montat glafuri de interior si exterior;

-Montat obiecte sanitare (wc,chiuveta,cada sau cabina dus + accesorii baie);

-Montat calorifere + robineti;

-Turnat sapa autonivelanta;

-Curatenie dupa constructor;

-Consiliere in achizitionarea materialelor necesare pentru renovarea apartamentului;

Te asteptam sa ne contactezi pentru a putea sa beneficiezi de o oferta completa si de reduceri semnificative la inceput de an! Echipa Total Design abia asteapta sa lucreze cu tine!

 

Ne pricepem la orice!

Echipa noastra este profesionista si gata sa te ajuta atat cu renovarea, cat si cu alegerea celor mai calitative materiale. Materialele calitative vor face ca lucrarea sa fie rezistenta pe o perioada mare de timp si spatiul sa arate bine!

Ne ocupam de renovari de la A la Z pentru ca tu sa poti sa termini lucrarea impreuna cu echipa Total Design, fara sa fii nevoit sa chemi alti meseriasi.

Incepe acum sa iti maresti vanzarile!

Indiferent daca vinzi servicii sau produse, design-ul spatiului tau comercial poate sa iti mareasca semnificativ vanzarile sau sa le scada. Opteaza pentru culori deschise, alege un mobilier modern, dar multifunctional si care sa iti indeplineasca toate cererile si pune-ti in evidenta produsele cu ajutorul corpurilor de iluminat.

 

Cu renovarile necesare te putem ajuta noi!

 

Echipa Total Design te poate ajuta cu renovarea unui spatiu comercial pentru ca acesta sa arate exact cum iti doresti si sa fie pe placul tau si pe placul clientilor tai!

Daca vrei sa ne contactezi pentru a iti oferi mai multe detalii, o poti face la numarul de telefon: 0765.924.930 sau la adresa de e-mail: contact@design-total.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here