Procesul complet de renovare/amenajare al unui apartament

0
371
Renovarea completă a unui apartament cu 2,3,4 camere.
Renovarea completă a unui apartament cu 2,3,4 camere.

 

Iată câteva sfaturi când începi procesul de renovare pentru apartamentul tău

 

Foarte mulți clienți care au nevoie de serviciile noastre preferă achiziționeze un apartament vechi ( fără înbunătățiri ) având un preț de cumpărare mai mic dar totodată merg pe ideea îl renovează așa cum ași doresc.

Total Design  vă detaliază în acest articol procesul de renovare pentru un apartament și vom descrie etapele ce țîn de amenajări/renovări interioare apartamente.

În acest sens sfatul chipei noastre este  cauți cu atenție firma cu care începi procesul de renovare și nu alegi meseriașii după vorbe frumoase sau după costuri reduse.

Atunci când vei alege firma de amenajări interioare se ocupe de apartamentul tău  , asigurate au tot pesonalul disponibil fără  a fi nevoit apelezi la alte firme pentru electricieni,instalatori,montatori de gresie și faianță, debarasări de moloz,achiziționări de materiale.

Pentru vrem ți usurăm toate aceste probleme, îți aducem la cunoșțînță  firma noastră de renovări interioare din Bucureșți , oferă servicii complete și complexe pentru tu fi liniștit procesul de amenajare pentru apartamentul tău va decurge așa cum țiai dorit.

Încă un sfat legat de reamenajarea apartamentului tău este ,bugetul pe care l-ai alocat pentru această etapă poate suferi  modificări în fucție de complexitate lucrărilor de amenajare.

Iată cum ne ocupăm de renovarea apartamentului tău

 

Prima etapă  este de a demola,decopertă ,dezafectare instalațiilor electrice și sanitare după cum urmează:

 • dezafectarea instalațiilor electrice, instalațiilor sanitare,instalațiilor termice
 • decopertarea pereților și a tavanelor de glet vechi,calciu,tapet,gresie,faianță
 • decopertarea pardoselilor până la sapă de parche,gresie,mozaic
 • eliminarea ușilor,tocurilor,geamurilor vechi

Lucrările eunumerate mai sus  fac parte din curățarea și pregătirea apartamentului înainte de renovarea completă . După realizare acestor lucrări , următoarea etapă este debarasarea  și manipularea  molozului către o groapă de gunoi autorizată.

Odată cu debarasarea molozului din apartament următoare etapă ar fi achiziționarea materialelor pentru schimbarea instalațiilor electrice și sanitare.

Schimbarea instalațiilor electrice  este o etapă foarte importantă  și nu se poate realiza tot timpul și din acest motiv  recomandarea firmei noastre este adăugați circuite suplimentare în fucție de necesitățile dvs.

O altă etapă importantă pentru renovarea completă a unui apartament este schimbarea instalațiilor sanitare și termice . Acestea trebuie executate cu atenție  și verficate înainte de a fi puse în fuctiune

Acum instalațiile  au fost schimbate și verificate nu ne rămâne decât parcurgem următori pașii:

 • aplicarea gletului grosie
 • montajul coltarelor de aluminiu
 • montaj gresie și faianță
 • refacere glafurilor după montarea geamurilor termopan
 • montajul ușilor de interior
 • aplicarea gletului de finisaj
 • șlefuire uniformizarea gletului
 • chituirea rosturilor gresie/faianță

 

Lucrările afișate mai sus , sunt o mică parte ce țin de renovarea unui apartament cu 2,3,4 camere la cheie.

Foarte importantant de menționat este faptul procesul de renovarea a unui apartament este de durată  și pe parcursul renovării vor apărea multe situații neprevăzute.

Suntem suguri după finalizarea etapelor de renovare  vei fi pe deplin mulțumit ai apelat la firma noastră și ca in sfârșit te vei putea muta în  apartamentul  tău nou și amenajat după bunul plac.

 

Va mulțumim ați urmărit articolul nostru și va mai așteptăm cu drag!

Cu respect,

Echipa Total Design

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here