Iată câteva sfaturi când începi procesul de amenajare pentru apartamentul tău

Cum arată un apartament înainte de amenajare 2024 | Amenajare completă

Foarte mulți clienți care au nevoie de serviciile noastre preferă să achiziționeze un apartament vechi (fără îmbunătățiri) având un preț de cumpărare mai mic, dar totodată merg pe ideea că îl renovează așa cum își doresc.

Total Design vă detaliază în acest articol procesul de renovare pentru un apartament și vom descrie etapele ce țin de amenajări/renovări interioare apartamente.

În acest sens sfatul echipei noastre este să cauți cu atenție firma cu care să începi procesul de renovare și să nu alegi meseriașii după vorbe frumoase sau după costuri reduse.

ALEGE  FIRMA POTRIVITĂ PENTRU TINE

TOTAL DESIGN

Atunci când vei alege firma de amenăjări interioare că să se ocupe de apartamentul tău, asigură-te că au tot pesonalul disponibil, fără a fi nevoit să apelezi la alte firme pentru electricieni, instalatori, montatori de gresie și faianță, debarasări de moloz, achiziționări de materiale.

Pentru că vrem să–ți ușurăm toate aceste probleme, îți aducem la cunoștință faptul că firma noastră de renovări interioare din București, oferă servicii complete și complexe pentru că tu să fii liniștit că procesul de amenajare va decurge așa cum ți–ai dorit.

Încă un sfat legat de reamenajarea apartamentului tău este că bugetul pe care l-ai alocat pentru această etapă poate suferi modificări în fucție de complexitate lucrărilor de amenajare.

Iată cum ne ocupăm de renovarea apartamentului tău:

 • Prima etapă este de a demola, decoperta, dezafecta instalațiile electrice și sanitare, după cum urmează:
 • dezafectarea instalațiilor electrice, instalațiilor sanitare, instalațiilor termice
 • decopertarea pereților și a tavanelor de glet vechi, calciu, tapet, gresie, faianță
 • decopertarea pardoselilor până la sapă de parche, gresie, mozaic
 • eliminarea ușilor, tocurilor, geamurilor vechi.

Lucrările eunumerate mai sus fac parte din curățarea și pregătirea apartamentului înainte de renovarea completă. După realizarea acestor lucrări, următoarea etapă este debarasarea și manipularea molozului către o groapă de gunoi autorizată.


Odată cu debarasarea molozului din apartament, următoare etapă ar fi achiziționarea materialelor pentru schimbarea instalațiilor electrice și sanitare.


Schimbarea instalațiilor electrice este o etapă foarte importantă și nu se poate realiza tot timpul și din acest motiv, recomandarea firmei noastre este să adăugați circuite suplimentare în fucție de necesitățile dvs.


O altă etapă importantă pentru renovarea completă a unui apartament este schimbarea instalațiilor sanitare și termice. Acestea trebuie executate cu atenție și verficate înainte de a fi puse în functiune.

Acum că instalațiile au fost schimbate și verificate, nu ne rămâne decât să parcurgem următori pași:

 • aplicarea gletului grosier
 • montajul colțarelor de aluminiu
 • montaj gresie și faianță
 • refacere glafurilor după montarea geamurilor termopan
 • montajul ușilor de interior
 • aplicarea gletului de finisaj
 • șlefuire uniformizarea gletului
 • chituirea rosturilor gresie/faianță

Lucrările afișate mai sus sunt o mică parte din lucrările incluse în renovarea unui apartament la cheie. Foarte important de menționat este faptul că procesul de renovarea a unui apartament este de durată, iar pe parcursul renovării vor apărea multe situații neprevăzute.


Suntem siguri că după finalizarea etapelor de renovare vei fi pe deplin mulțumit că ai apelat la firma noastră și ca în sfârșit te vei putea muta în apartamentul, nou, amenajat după bunul plac.

TOTAL DESIGN

Programează o vizită

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.