Montarea parchetului laminat – Informatii si Preturi Manopera

0
258

Preturi – Oferte -Informatii-Montaj Parchet

Firma Total Design va pune la dispozitie personal calificat pentru montare a mai multor tipuri de parchet fie ca vorbim de parchet laminat sau de parchet triplustratificat.

Dupa renovarea  unui apartament  montarea parchetul este o ETAPA foarte esentiala si trebuie tratata cu atentie.

O sa va detalim mai jos  exact cum ne ocupam de montarea parchetului dupa renovarea fiecarui apartament fie cu 2,3 camera fie cu 4 camera.

Etape pentru montarea corecta a parchetului:

  • Curatarea suprafetei
  • Montajul izolatiei din polistiren
  • Montajul placilor de parchet
  • Montajul plintelor

– Inainte de a incepe montajul de izolatie ne asiguram ca suprafata a fost curatata si aspirata foarte bine. Pentru o mai buna curatenie si pentru a scapa in totalitate de praf putem da cu o amorsa inainte de montarea izolatie.

-In fuctie de izolatia propusa fie la sul fie la placi vom avea nevoie deun scoci de hartie pentru a lipi placile intre ele.

– Dupa ce ne-am asigurat ca izolatia a fost montata corect vom trece la montajul parcetului laminat.Recomandarea specialistilor este ca parchetul laminat sa fie montat paralel cu directia sursei de lumina. Se masoara incaperea pentru a stabili daca este necesara reducerea latimii pentru primul rand de placi.

-Acest pas este ultimul si presupune montarea plintelor la perete, astfel incat sa mascheze distanta de dilatare, dar si cabluri sau fire. Alegerea plintei este un aspect deosebit de important pentru a definitiva instalarea parchetului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here