Servicii complete de finisaje interioare 2019

In ultimi ani  serviciile de finisaje interioare au crescut  din cauza gamei largi de materiale si  produse care ne dau ocazia sa putem inbunatati design-ul unui apartament sa a unei garsoniere.

Fiecare propietar care ne contacteaza ne cer sa realizam un spatiu confortabil dar in acelasi timp  sa fie o renovare unica cu un design deosebit si de bun gust.

URMARESTE PORTOFOLIU FIRMEI

Preferintele clientilor nostri    difera foarte mult, in functie de  finisajele alese echipele noaste trateaza cu seriozitate  fiecare proiect in parte .

Angajeaza o firma specializata in renovari


In loc sa apelezi la un mester bun la toate – chiar daca ti-a fost recomandat de o persoana de incredere – sau sa iti renovezi singur locuinta, ia legatura cu o firmă specializata in constructii. Avantajele sunt cat se poate de solide:

o firma de renovari are, de obicei, mesteri cu experienta, specializati pe domenii, condusi de ingineri constructori;
firma vine cu un plan al lucrarilor si trebuie sa se tina de el;
poate face o evaluare profesionista a necesarului de materiale;
cu o firma de constructii/renovari poti incheia un contract care-i responsabilizeaza pe lucratori;
interventiile efectuate beneficiaza de garantie, in functie de natura lucrarilor.

Dupa ce ai semnat contractul cu firma aleasa, urmatorul pas este sa evaluezi, impreuna cu inginerul constructor, starea locuintei. Ai nevoie de o imagine cat mai detaliata a casei tale, pentru a putea estima cat mai bine costurile lucrarilor de renovare. Daca expertul care te insoteste nu pare ca e interesat de detalii, uite ce trebuie sa-i ceri sa verifice:

starea peretilor – daca au crapaturi sau infiltratii externe;
reteaua electrica;
parchetul, gresia, podelele;
ferestrele – in ce conditii este tamplaria, daca s-a deplasat, daca elementele de prindere sunt slabite, daca au aparut rosturi intre perete si tamplarie;
caloriferele, conductele de gaz, de apa si pentru deseurile menajere – daca au ruginit, daca sunt infundate sau chiar crapate;
obiectele sanitare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here