Probabil ca ai auzit de mai multe ori discutandu-se despre importanta unui diriginte de santier, insa niciodata nu ai stiut exact cine este,cu ce se ocupa si cum anume te poate ajuta.

Cine este dirigintele de santier?

Un diriginte de santier este cel care te va reprezenta pe santier, exact asa cum ii spune si numele. Prezenta sa este foarte importantaatat pe santier, cat si in afara acestuia pentru a iti reprezenta interesele sipentru a te ajuta sa termini lucrarea eficient si cat mai rapid.

Un diriginte de santier se ocupa sa iti prezinte interesele atat in fata celorlalti oameni ce sunt implicati in realizare constructiei,precum sunt: arhitectii, proiectantii, constructorii, insa te reprezinta si inafara ariei de lucru. Acest lucru inseamna ca un diriginte de santier te vareprezenta si in fara primariilor, dar si in fata Inspectoratului de Control in Constructii.

De asemenea, un diriginte de santier te reprezinta pe tine si interesele tale si in fata furnizorilor de materiale pentru ca tu sa poti achizitiona cele mai bune lucruri pentru ca investitia ta sa fie una inteligenta.

Ce cunostinte are dirigintele de santier?

Pe langa abilitatile sale de negociere, dirigintele de santier are cunostinte temeinice. Pentru a deveni un astfel de diriginte, se da un examen teoretic si trebuie sa ai experienta suficienta in domeniu.

De aceea, cunostintele unui diriginte de santier sunt in functie de teoria pe care acesta a invatat-o chiar din lucrarile anterioare, dar si din experienta acumulata in domeniul constructiilor!

 De ce ai nevoie de un diriginte de santier?

 Fie ca alegi sa reamenajezi un apartament cu doua, trei sau patru camere sau ca alegi sa renovezi un spatiu comercial sau un magazin, undiriginte de santier te ajuta sa ai un control cat mai eficient asupracheltuielilor.

Pentru ca in orice constructie si in orice lucrare derenovare se cheltuiesc bani, un diriginte de santier te ajuta, prin intermediul experientei sale si competentei in domeniu, sa iti reprezinte cat mai bine interesele si tu sa fii convins ca investitia ta se realizeaza conformplanurilor avute si conform proiectului pe care vrei vrei sa il realizezi.

De asemenea, este bine de retinut faptul ca Inspectoratul deStat in Constructii nu lucreaza cu un beneficiar care nu este reprezentat de un astfel de diriginte. De asemenea, amenzile pentru persoanele care nu apeleazala un diriginte specialist de santier autorizat care sa ii verifice lucrarilesunt intre 5000 si 10000 de lei, conform legii 10/1995, art 36.

Firma Design Totala colaborat cu cel mai bun Diriginte de Santier la Proiectul: Casa din Giulesti”, un proiect la care echipa Design Total a lucrat cu dragsi pe care l-am finisat cu succes! Impreuna cu Dirigintele de Santier,proiectele tale pot fi mult mai rapide, interesele tale sunt aparate, protejate si prezentate in fata colaboratorilor si furnizorilor, iar investiile tale sunt facute practic si cu eficienta maxima!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here