De la design interior la amenajari interioare la cheie

0
298
Servicii complete de amenajari interioare preturi 2019
Servicii complete de amenajari interioare preturi 2019

Servicii la cheie amenajări interioare

 

Suntem siguri ai accesat acesta pagină pentru  ai nevoie de o firma sau o echipă serioasă care execute serivicii de amenajări interioare la cheie dar totodată doreșți garanție pentru fiecare lucrare în parte.

Total Design oferă servicii complete și complexe de amenajări interioare cu ajutorul unei echipe tinere cu care vei putea realiza amenajarea spațiului tău asa cum țiai dorit.

Facem proiecte complete de amenajări interioare pentru următoarele categorii:

  • amenajări interioare pentru apartamente cu 2 camere;
  • amenajări interioare pentru apartamente cu 3 camere;
  • amenajări interioare pentru apartamente cu 4 camere;
  • amenajări interioare pentru magazine;
  • amenajări interioare pentru spații comerciale;
  • amenajări interioare pentru case-vile;

Oferim servicii de calitate cu un personal calificat începând de la : instalații electrice,instalații sanitare,montaj gresie și faianță,montaj uși și parchet,aplicări gleturi,aplicări vopsele lavabile și decorative etc.

Lucrăm în baza unui contract de prestări servicii de amenajări interioare în care sunt stipulate toate lucrările care au fost extrase în prealabil de comun acord cu proprietarul apartamentului. Nu suntem de acord cu amenajările interioare realizate după ureche și din acest motiv lucrăm în baza unui  contact și a unui deviz  defalcat cu toate lucrările de amenajări interioare .

Acest lucru face ca tu fi liniștit  totul va ieși așa cum țiai dorit  și noi vom fi mulțumiți de încă un proiect realizat cu succes de firma noastră de amenajări interioare complete București.

 

Așadar dacă doriți colaborați cu firma noastră pentru amenajarea apartamentului tău sau a unui magazin, nu ezitați ne contactați și îți vom oferi cele mai bune soluții .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here