Servicii la cheie amenajări interioare apartamente

Suntem siguri că ați accesat acestă pagină deoarece aveți nevoie de o echipă serioasă, care să execute serivicii de amenajări interioare la cheie, dar totodată doriți și garanție pentru fiecare lucrare în parte.
Total Design oferă servicii complete și complexe de amenajări interioare cu ajutorul unei echipe tinere, cu care veți putea realiza amenajarea spațiului asa cum v-ați dorit.

Facem proiecte complete de amenajări interioare, pentru următoarele categorii:

-amenajări interioare pentru apartamente cu 2 camere;
-amenajări interioare pentru apartamente cu 3 camere;
-amenajări interioare pentru apartamente cu 4 camere;
-amenajări interioare pentru magazine;
-amenajări interioare pentru spații comerciale;
-amenajări interioare pentru case-vile.

Oferim servicii de calitate cu un personal calificat începând de la: instalații electrice, instalații sanitare, montaj gresie și faianță, montaj uși și parchet, aplicări gleturi, aplicări vopsele lavabile și decorative etc.
Lucrăm în baza unui contract de prestări servicii de amenajări interioare, în care sunt stipulate toate lucrările care au fost extrase în prealabil de comun acord cu proprietarul locuinței. Nu suntem de acord cu amenajările interioare realizate după ureche, iar din acest motiv lucrăm în baza unui contract și a unui deviz defalcat cu toate lucrările de amenajări interioare .
Acest lucru face ca dumneavoastră să aveți certitudinea că rezultatele vor fi pe măsura așteptărilor. De asemenea, echipa noastră va fi mulțumită de încă un proiect realizat cu succes.
Pentru mai multe informații despre serviciile pe care le oferim sau pentru a stabili o colaborare, nu ezitați să ne contactați. Vă vom veni în întâmpinare și vă vom oferi cele mai bune soluții.

1 COMENTARIU

  1. Buna ziua,
    Va contactez in vederea unei lucrari de renovare a celor trei bai din locuinta noastra din zona Bucuresti Noi. Lucrarea prevede decopertare gresie/ faianta, hidroizolatie, placare gresie faianta , montaj a doua dusuri cu scurgere in pardoseala si a unei cazi de baie, toalete si alte obiecte sanitare

    Va multumesc

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.