Exista doua tipuri de renovari: renovarea de la ZERO, cea care implica decopertarea pana la beton a intregului apartament si renovarea superficiala, cea care implica doar zugravirea casei pentru a ii oferi un design nou, fresh.

Pentru o renovare superficiala nu ai nevoie neaparat de o echipa de meseriasi. Daca vrei doar sa optezi pentru aplicarea unei vopsele lavabile, poti afla de pe blogul nostru cum se aplica corect vopseaua lavabila si de ce anume trebuie sa tii cont.

Renovarea de la ZERO – Cu meseriasi sau firmă?

Daca optezi pentru o renovare de la ZERO, ai neaparat nevoie de o echipa de renovari interioare care sa te ajute, insa planificarea o poti face si singur, daca tii cont de sfaturile din acest articol.

Cel mai important atunci cand planifici renovarea unui apartament este sa ai o viziune privind rezultatul final pe care ti-l doresti, sa ai grija sa alegi un personal calificat, sa supraveghezi lucrarile si sa comunici mereu cu echipa care te ajuta cu renovarea apartamentului, dar si optezi pentru materiale de calitate.

Importanta materialelor

Poti sa alegi chiar si cea mai buna echipa de renovari interioare din Bucuresti, daca optezi pentru materiale cat mai ieftine si cat mai putin calitative, rezultatul final va fi unul care lasa de dorit.

Alege sa optezi pentru materiale calitative, care sa faca lucrarea sa arate frumos si sa fie rezistenta pe o perioada mare de timp.

Ce implica renovarea de la ZERO a unui apartament?

1. Decopertarea pana la beton

Decopertarea pana la beton a apartamentului este un pas important care iti permite sa renovezi de la zero si sa poti inlocui de la obiecte sanitare, pana la toata instalatia electrica, dar si toata tamplaria din casa ta.

Echipa Total Design se ocupa cu transportarea molozului catre o groapa autorizata, deci tu nu va trebuie sa iti faci griji din acest punct de vedere daca alegi sa lucrezi cu noi.

2. Dezafectarea obiectelor sanitare

Urmatorul pas este dezafectarea obiectelor sanitare: chiuveta, toaleta, accesorii, cada, etc.

3. Aplicarea gletului

Apoi, se aplica gletul grosier in doua straturi, dar si plasa de armare pentru peretii de zidarie.

Dupa acesti pasi se opteaza pentru uniformizarea gletului prin slefuire si aplicarea amorsei pentru pereti si tavane.

Tineti cont de faptul ca acest lucru poate sa dureze de la 12 zile in sus, in functie de numarul de camere din apartament.

4. Montarea gresiei, faiantei, dar si a parchetului

Apoi, se monteaza gresia, faianta, parchetul si usile din interior.

Chiar daca in teorie totul pare simplu, renovarea unui apartament de la ZERO implica munca unei intregi echipe experimentate, materiale de calitate si multa rabdare.

Daca alegi sa lucrezi cu Total Design, noi iti oferim suport pe tot parcursul lucrarii, te ajutam sa iei cele mai bune decizii in ceea ce priveste lucrarea si materialele folosite si iti oferim cel mai bun pret de pe piata in ceea ce priveste renovarea apartamentului tau.

Unele firme de renovari interioare nu se ocupa si de schimbarea instalatiilor sanitare si electrice, astfel ca trebuie sa stabilesti de la inceput daca ai nevoie de alti meseriasi pentru acesti pasi.

Total Design se ocupa in intregime de renovarea apartamentului tau de la ZERO pentru ca impreuna sa putem finisa lucrarea intr-un timp cat mai scurt! 

Daca ai nevoie de mai multe sfaturi in ceea ce priveste renoarea garsonierei sau a apartamentului tau, apeleaza la specialistii calificati Total Design.

Te ajutam cu o oferta de pret si cu sfaturi personalizate pentru ca tu sa iei cea mai buna decizie.

Ne poti contacta la numarul de telefon: 0765.924.930 sau la adresa de e-mail: contact@total-design.ro

TOTAL DESIGN

Programează o vizită

colaboram cu magazinele dedeman

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.