Servicii moderne de zugraveli interioare

 

Total Design este o firma din Bucuresti ce ofera clientilor sai servicii complete si compleze de zugraveli interioarerenovari interioareamenajari interioare  la cele mai accesibile preturi de pe piata constructiilor.

Zugraveala interioara pentru o garsoniera sau un apartament este o ETAPA  importanta ce necesita atentie sporita in protejarea bunurilor dar si a executiei.

Pentru zugravelile interioare bine realizate ,este nevoie de un personal calificat care sa execute toate  dorintele dvs in cel mai mic detaliu.

URMARESTE PORTOFOLIU FIRMEI

Alege o firma de zugraveli interioare PREMIUM – Total Design

Total Design detine un portofoliu  bogat atat pentru zugraveli garsoniere dar si pentru zugraveli apartamente case,spatii comerciale .

 • zugraveli interioare apartamente;
 • zugraveli interioare garsoniere;
 • zugraveli interioare case;
 • zugraveli interioare vile;
 • zugraveli interioare magazine;
 • zugraveli interioare spatii comerciale;
 • zugraveli interioare sedii birouri;

Etape necesare pentru zugraveli interioare de calitate!

 1. curatearea
 2. reparatii
 3. slefuire/uniformizare
 4. amorsare
 5. vopsire
 6. curatenie finala

 

1.Curatarea peretilor si a tavanelor ( unde este cazul)

Procesul de curatare a peretilor  este foarte importanta  fie ca inainte a fost aplicata vopsea lavabila sau  mai rau  pe pereti exista huma , var  etc. In cazul in care  pe pereti a fost aduse inbuntatiri aplicandu-se un strat nou de glet si de lavabila, atunci procesul de zugraveli interioare este mult mai simplu. Daca pe pereti exista inca huma , atunci procesul de zugravire este mult mai riscant , pentru ca huma este un material imprevizibil si riscam ca la aplicarea vopselei lavabilei sau amorsei sa se umfle.

 

2.Reparatiile peretilor cu glet de finisaj sau grosier

Dupa rezolvarea problemelor  referitoare la curatarea peretilor , cu siguranta vor trebui facute reparatii pe pereti si tavane sau chiar  sa se aplice glet pe toti pereti .

 

3.Slefuirea sau uniformizarea gletului

După uscare, gletul trebuie slefuit cu gletarul cu hirtie sau plasa abraziva (grosime de aprox. 100-150). In colturi si zone greu accesibile, se recomanda buretele abraziv.

 

4. Amorsarea peretilor si a tavanelor

Inainte de aplicarea vopselei lavabile este important ca peretii si tavanele sa  fie amorsate . Procesul de amorsare ne ajuta sa aplicam mult mai usor vopseaua lavabila dar totodata vom avea un consul de vopsea mai mic.

 

5.Aplicarea vopselei lavabile

Vopsitul locuintei nu este o etapa deosebit de grea a zugravelii. Totusi, este necesar sa acorzi o atentie deosebita fiecarui detaliu, daca vrei pereti uniformi si placuti vederii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here