Ce trebuie sa stii inainte sa zugravesti un apartament – Sfaturi practice

Zugravirea locuintei tale este una dintre cele mai simple metode de a ii da un aspect nou si curat casei tale. O casa ce abia a fost zugravita iti da o senzatie placuta de nou si are un miros curat si placut. Dar de ce anume trebuie sa tii cont inainte sa te apuci de zugravit? Toate sfaturile de mai jos te vor ajuta, mai ales daca ai decis sa zugravesti intreaga casa, nu doar o incapere.

1. Repararea si indreptarea peretilor

Inainte de a te apuca de zugravit, asigura-te ca repari unele degradari ce se vad in structura peretilor. Firma de amenajari interioare Total Design nu zugraveste niciodata o incapere fara sa fi reparat peretii si fara sa fi acoperit micile zgarieturi sau crapaturi. Aspectul final va fi total inestetic daca vei zugravi o casa cu peretii care nu sunt drepti si care au imperfectiuni.

2. Apeleaza la o firma specializata in renovari interioare

Inainte de a te apuca de zugravit, apeleaza la o firma specializata. Chiar daca zugravirea peretilor nu pare o munca grea, rezultatul final poate fi unul perfect numai daca se ocupa un specialist de zugravire. Peretii pot fi indreptati doar cu ajutorul unei firme specializate, iar micile crapaturi nu vor fi niciodata acoperite la perfectie de catre un amator. Echipa Total Design te poate ajuta sa ai peretii perfect drepti, cu o culoare ce se va aseza pe ei intr-un mod placut din punct de vedere estetic.

3. Ia in calcul culorile pe care vrei sa le obtii

Peretii albi dintr-o incapere pot fi uneori prea simpli, banali. Alege un perete de alta culoare sau un tavan turcoaz, care sa te ajuta sa pui o pata de culoare in camera. Doar o firma specializata te va putea ajuta sa obtii exact culoarea dorita pentru a vopsi peretele sau tavanul, dar si colturi vopsite perfect, fara ca vopseaua sau lavabila sa depaseasca linia delimitatoare. Mai jos, echipa Total Design va prezinta un proiect de amenajare completa a unui apartament cu 3 camere din zona Tineretului. Echipa Total Design se ocupa de amenajari de la decopertari, pana la schimbarea instalatiilor sanitare, schimbarea tamplariilor, inlocuirea instalatiei electrice, zugravire, indreptarea peretilor, dar si montare de gresie, parchet si faianta.

URMARESTE PORTOFOLIU FIRMEI

Echipa Total Design te poate ajuta cu renovarile interioare pentru apartamentul tau cu 2, 3 sau 4 camere. Nu ezita sa ne contactezi si noi iti vom oferi un cost estimativ pentru lucrarea pe care vrei sa o demarezi.

Ne poti contacta la numarul de telefon: 0765.924.930 sau la adresa de e-mail: contact@design-total.ro

4. Lucrari cu sau fara autorizatie

Daca te gandesti doar sa revopsesti peretii, nu ai nevoie de o autorizatie. Daca te gandesti sa faci renovari sau modificari care vor afecta structura de rezistenta a blocului, ai nevoie de aprobare de constructie si de autorizarea cuiva. Poti face orice reparatii sau inlocuiri de tamplarie doresti, atata timp cat se pastreaza dimensiunea golurilor si a tamplariei.

Ce mai poti face fara autorizatie?

Poti zugravi, poti face reparatii la instalatiile interioare, la racodurile exterioare si la bransamente, poti monta sisteme de incalzire, centrale termice, boilere, repartitoare de caldura, dar si aparate de aer conditionat. Toate aceste lucruri se pot face fara autorizatie, dar cu ajutorul unor specialisti.lll

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here