Cauti meseriasi pentru montaj faianta? Iata preturile de manopera

0
453
Preturi manopera montat faianta 2019
Preturi manopera montat faianta 2019

Bine te-am gasit!

Servicii de calitate montaj faianta

Ai cautat pe internet o firma serioasa care sa se ocupe de montaj faianta si nu ai gasit? Sau cauti o firma care sa-ti ofere un pret accesibil pentru montajul de faianta dar si de gresie?

Avem o veste buna pentru tine! Ai ajuns pe website-ul firmei Total Design care se ocupa cu servicii complete de amenajari si renovari interioare si exterioare.

URMARESTE PORTOFOLIU FIRMEI

Pe langa serviciile  complete pentru renovarea apartamentelor ,firma noastra va pune la dispozitie  servicii de calitate pentru montajul de faianta fie ca vorbim de o faianta simpla sau una rectificata,  detinem personal calificat pentru acest domeniu.

Preturi manopera montat faianta 2019

Preturile de manopera pentru montajul de faianta  nu este cu mult modificat fata de anul 2018.

Pentru  ca fiecare proiect de montaj faianta  este diferit ,nu va putem da un pret exact pana nu realizam  o vizionarea direct in locatie.

Un pret  invormativ pentru montajul de faianta poate varia de la 35 lei/mp si poate ajunge pana la 80 lei/mp .

Aceste diferente de pret  se stabilesc in functie de complexitatea fiecarei lucrari

Informatii utile montaj gresie si faianta

Inainte de montare placilor de ceramica (gresie si faianta)  pregatire suprafetei este o etapa foarte importanta  pe care firma noastra o trateaza cu atentie .

Dupa ce suprafata unde urmeaza a fi montata gresie si faianta a fost pregatita  ,o a doua etapa ar fi musurarea camerei pe lungime si latime pentru a calcula incepere montajului.

Verificarea  suprafetelor cu un dreptar cu bloboc  este foarte importanant pentru intelege daca  vom avea incarcaturi foarte mari sau daca necesita indreptarea peretilor din tencuiala .

Asadar ar fi foarte multe de scris pe tema montajului de faianta . Daca doriti mai multe informatii sau o oferta de pret, nu ezitati sa ne contactati accesand pagina noastra de CONTACT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here