Servicii de calitate montaj gresie – faianță

Sunteți în căutarea unei firme care să se ocupe de montajul faianței și nu ați găsit? Sau căutați o firmă care să vă ofere un preț accesibil pentru montajul de faianță și de gresie?
Avem o veste bună pentru dumneavoastră! Ați ajuns pe website-ul firmei Total Design, firmă care se ocupă cu prestarea de servicii complete de amenajări și renovări interioare/exterioare.

Pe lângă serviciile complete pentru renovarea locuințelor, vă punem la dispoziție servicii de calitate pentru montajul de faianță. Fie că vorbim despre o faianță simplă sau una rectificată, vă venim în ajutor, întrucât deținem personal calificat pentru acest domeniu.

Prețuri manoperă montat faianță

Prețurile de manoperă pentru montajul de faianță nu au suferit modificări semnificative față de anii precedenți. Întrucât fiecare proiect de montaj este diferit, nu vă putem oferi prețuri exacte pentru acestea. Prețurile pot fi însă stabilite după realizarea unei vizionări direct în locație.
Un preț estimativ pentru montajul faianței poate varia de la 35 Lei/mp până la 80 Lei/mp.
Aceste fluctuații de preț se datorează complexității fiecărei lucrări.

Informații utile montaj gresie și faianță

Înainte de montare plăcilor de ceramică (gresie și faianță), este necesară pregătirea suprafeței. Pregătirea suprafeței este o etapă foarte importantă, pe care firma noastră o tratează cu atenție deosebită.
După pregătirea suprafeței pe care urmează a fi montate gresia și faianța, urmează măsurarea camerei pe lungime și lățime. Acest pas este necesar pentru a putea începe montajul propriu-zis.
Verificarea  suprafețelor cu un dreptar cu bloboc este necesară pentru a putea preconiza încărcăturile mari sau pentru a verifica necesitatea îndreptării pereților din tencuială.
Pentru mai multe informații despre acest proces sau pentru a programa o întâlnire cu echipa Total Design nu ezitați să ne contactați. Datele de contact sunt disponibile în fila Contact. Echipa Total Design vă pune la dispoziție specialiști pentru realizarea în cele mai bune condiții a lucrărilor de renovare și amenajare a locuinței.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here