Firmă renovari spații comerciale si magazine Bucuresti

 

Amenajarea spațiilor comerciale implică un efort mare, iar pentru rezultate de cea mai bună calitate, este necesară implicarea specialiștilor. Montarea tavanelor casetate este o activitate care necesită implicare și viziune.
Alături de personal calificat și bine instruit, Total Design oferă servicii de montare tavane casetate pentru ca spațiile comerciale să aibă un aspect aparte. De la amenajări până la renovări complete, echipa Total Design oferă seriozitate și garantează rezultate de cea mai bună calitate.
Tavanele casetate sunt în prezent una dintre alegerile preferate de proprietarii de spații comerciale, fiind soluția ideală în amenajarea rapidă a încăperilor. Acestea oferă un design clasic și modern în același timp, elegant și prietenos.
Tavanele casetate sunt diverse, fiind disponibile într-o gamă largă de culori, dar și de modele. Astfel reușim să oferim fiecărui fiecărui spațiu comercial elemente unice, personalizate.

VEZI OFERTELE ANULUI 2020 – SERVICII COMPLETE

Pe lângă serviciile de montare tavane castate, Total Design dispune de personal calificat în amenajări și renovări interioare la cheie, oferind servicii precum:

-montaj intalații electrice
-montaj intalații climatizare
-montaj intalații sanitare și termice
-montaj gresie și faianță
-montaj tavane și pereți din rigips
-finisaje interioare

Este esențial ca în amenajarea unei încăperi, atât una personală cât și a unui spațiu comercial, să alegem elemente care să diferențieze și care să ne reprezinte. Elementele de decor alese trebuie să transmită o poveste și este recomandat ca acestea să ne inspire în activitățile pe care le derulăm zi de zi.
Tavanul este unul dintre părțile încăperii mai puțin vizibile, însă asta nu înseamnă că nu trebuie acordată importanță acestui element. Pentru a putea fi în armonie cu restul încăperilor, Total Design recomandă apelarea la specialiști.
Pentru mai multe detalii despre serviciile disponibile și pentru a obține o ofertă personalizată, contactați Total Design.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here