Amenajări intrioare Spații Comerciale – Oferim soluții la cheie

Amenajările interioare pentru spațiile comerciale necesită o atenție sporită. Din acest motiv, recomandarea firmei noastre este să apelați la o echipă de profesioniști în domeniul amenajărilor interioare, care să vă îndrume în luarea celor mai bune decizii.

În ceea ce privește amenajarea de spații comerciale, specialiștii Total Design vor respecta cerințele clientului și vor folosi finisajele interioare astfel încât să realizeze un proiect unic, care să ataga un număr cât mai mare de clienți.

URMĂREȘTE PORTOFOLIU TOTAL DESIGN

Firma Total Design oferă soluții practice pentru amenajarea fiecărui spațiu comercial, utilizând întreagă experiență acumulată în decurs de 15 ani în domeniul amenajărilor interioare.
Știm cât de importantă este imaginea afacerii dvs și ne străduim de fiecare dată ca orice proiect de amenajare să fie într-un mod unic, să atragă și să convingă pontentialii clienți.

Sunt importante serviciile de amenajări interioare pentru spațiile comerciale?

Amenajările interioare pentru spațiile comerciale sunt foarte importante pentru a atrage mai mulți clienți. Un spațiu comercial dacă este renovat cu gust poate fi cheia succesului și totodată poate atrage din ce în ce mai mulți clienți.
Experiența noastră te va ajuta în obținerea celor mai bune servicii de amenajări interioare pentru spațiu tău comercial. Vei avea tot sprijinul nostru, de la alegerea finisajeleor interioare, până la debarasarea molozului rezultat din renovare. Oferim inclusiv servicii de curățenie interioară.

Galerie foto amenajări interioare spații comerciale București

Vă prezentăm mai jos unul dintre spațiile comerciale renovate de firma Total Design, oferind servicii la cheie de amenajări interioare. Spațiul comercial se află în Sectorul 2 București, Sos. Pipera, Clădirea Serico.

Pentru mai multe informații sau pentru a stabili termenii unui contract de colaborare, nu ezitați să ne contactați. Datele de contact sunt disponibile în secțiunea „Contact”.

1 COMENTARIU

  1. Buna ziua,
    Asociatia de Proprietari Drumul Cooperativei 108B, Sector5, doreste oferte de pret pentru renovarea case scarii, P+3,, copsea lavabila, glet pentru reparatii, motaj rigips la iesirea pe acoperis, renovare camera tehnica (3mp) si placare cu gresie/faianta pe treptele de la intrarea in bloc (3 trepte). Pe fiecare nivel exista 3 apartamente.

    Multumim!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here