TOTAL DESIGN

Amenajări interioare garsoniere

Amenajarea unei garsoniere este unul dintre serviciile care trebuie tratate cu atenție. Echipa noastră de experți execută servicii de renovări și amenajări complete, pentru orice tip de locuință.

Amenajări interioare garsoniere – Servicii complete București 

Amenajarea unei garsoniere este unul dintre serviciile care trebuie tratate cu atenție. Echipa noastră de experți execută servicii de renovări și amenajări complete, pentru orice tip de locuință. Iată câteva dintre serviciile pe care le putea realiza într-o garsonieră:
⦁ servicii decopertări și demolări
⦁ servicii electrice
⦁ servicii sanitare
⦁ servicii termice
⦁ servicii montaj gresie și faianță
⦁ servicii montaj uși interioare și ușa intrare
⦁ servicii montaj parchet
⦁ servicii aplicare gleturi
⦁ servicii aplicare vopsea lavabilă
⦁ Montajul de cărămidă decorativă aparență
⦁ Realizarea scafelor din rigips
⦁ Montajul baghete decorative
⦁ Etc.
Gama de servicii pe care le putem oferi când vine vorba despre o garsonieră poate cuprinde și alte servicii, mai sus am enumerat cele mai întâlnite servicii solicitate. Acestea se pot personaliza în funcție de fiecare garsonieră în parte.

Când ai nevoie de servicii de amenajare a garsonierei?

Poți apela la serviciile de amenajare în două situații:
⦁ Atunci când te muți într-o garsonieră nouă: mutându-te într-o locuință nouă vrei ca aceasta să fie cât mai mult pe placul tău, vrei să te simți confortabil în ea oricând, atât atunci când îți începi ziua, cât și atunci când o închei. Avem personal calificat care te poate ajuta cu ușurință să transformi garsoniera dintr-o locuință, în „acasă”.
⦁ Atunci când deja locuiești în ea, dar dorești o schimbare. Este normal ca după o perioadă să vrei să aduci îmbunătățiri garsonierei tale. De cele mai multe ori nevoia se datorează lipsei de spațiu sau a noilor idei pe care le ai, venite odată cu noile tranduri în materie de amenajări. Pe lângă experiența în amenajări, echipa noastră este mereu la curent cu trendurile din piață, pentru a putea îndeplini orice solicitare a clienților noștri.

Suprafața utilă este prea mică. Ce amenajări poți face?
Garsonierele sunt cunoscute ca fiind locuințe cu o suprafața mai mică față de un apartament, în care de regulă toată compartimentarea se referă la o singură încăpere. Cu o amenajare executată potrivit, problema spațiului poate dispărea, iar tu poți avea parte de mai mult confort decât ai fi crezut.
Pe lângă serviciile propriu-zise de amenajare interioare, echipa Total Design îți oferă și consultanță gratuită și te ajută să iei cea mai bună decizie în ceea ce privește amenajarea garsonierei tale.

Iată cum facem asta:
⦁ Analizăm structura blocului
⦁ Primim idea ta de amenajare și o analizăm cu atenție
⦁ Acolo unde este cazul venim cu modificări
⦁ Propunem soluții pentru a economisi spațiu și a crea impresia unui spațiu mai mare, aerisit.
Avem o experiență de peste 15 ani în renovări și amenajări interioare, experiență care ne califică să ducem la bun sfârșit un proiect de amenajare al garsonierei tale.

Apelează la echipa Total Design și scapă de problema spațiului insuficient sau nemulțumirile cu privire la suprafața utilă. Suntem aici pentru tine, gata să îți venim în ajutor cu cele mai practice idei și mai ales gata să le punem în practică, prin executarea serviciilor de amenajare.

Call Now ButtonContactează-ne