Amenajari interioare din rigips – Scafe Modele Tavane

0
418

 

Bine te-am gasit!

Inca de la inceput vream sa facem cunostinta si sa-ti aducem la cunostinta ca firma Total Design pune la dispozitia clientilor sai  servicii de montaj rigips tavane,pereti,scafe,tavane cu model avand personal calificat pentru realizarea acestora.

Daca te-ai hotarat sa aduci un design mult mai frumos spatiului tau si vrei ca cu ajutorul firmei noatre sa realizam niste scafe din rigips cu diferite modele, atunci iti spunem ca ai ajuns unde trebuie.

Scafele din rigips sunt o variant nu foarte scumpa dar au un impact asupra design-ului foarte puternic . Scafele din rigips pot fi accesorizate atat cu spoturi cu leduri cat si cu banda lend care impreuna vor forma un ambient extraordinar da placut si armonios spatiului tau.

Daca ne vom uitat la poza atasata de firma noastra , face parte din renovarea unui apartament de 3 camera situate in piata iancului  .

Am optat ca aceasta scafa  din rigips si acest tavan pesemi rotund sa fie realizate intr-unul din dormitoarele acestui  apartament .

Pentru scafa beneficiarul a optat sa montam niste spoturi de culoare alba si in scafa sa montam o banda led multicolora.

Pe langa realizarea aceste scafe din rigips si tavanului din rigips pe semirotund  am optat si pentru aplicarea unor tencuieli decorative pentru a scoate in evidenta mult mai mult scafa din rigips .

 

Firma noastra de amenajari interioare Bucuresti te invita sa urmaresti portofoliu nostru si in special renovarea apartamentului cu 3 camere din piata Iancului unde poti gasi mai multe scafe si tavane cu model , toate fiind realizate din rigips la cererea benefeciarului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here