Bine v-am regăsit!

În cazul în care este prima oară când ajungeți pe site-ul nostru, ținem să vă aducem la cunoștință faptul că firma Total Design oferă renovări și amenajări interioare la cheie. Punem la dispoziția clienților servicii de înaltă calitate, care cuprind montaj tavane din rigips, pereți, scafe, cât și tavane cu diverse modele.
Reușim să oferim clienților o gamă largă de servicii datorită personalului calificat care ne este alături în îndeplinirea tuturor obiectivelor.
Pentru persoanele hotărâte să adopte un design unic și frumos în locuință, propunem algerea scafelor din rigips, în diferite forme.

Nu ezitați să ne contactați

Ce sunt însă scafele din rigips? Acestea reprezintă porțiunea mai coborâtă sau evidențiată a tavanului, care delimitează sau accentuează încăperea. Scafele pot fi folosite atât pentru rolul decorativ pe care îl oferă, cât și pentru a masca anumite defecțiuni, sau a ascunde țevi, fire etc. Indiferent care este motivul pentru care sunt alese, scafele sunt utile și reușesc să îndeplinească cu brio și rolul decorativ.
Datorită versatilității pe care o are, gipsul este elementul preferat de către specialiști în crearea scafelor. Acesta poate fi transpus în diverse forme și pot fi create adevărate elemente arhitecturale. Le cererea clientului, scafele pot fi accesorizate atât cu spoturi cu led, cât și cu bandă led. Aduse împreună, aceste elemente reușesc să vă ofere un ambient extraordinar de plăcut.
În exemplul ilustrat mai jos poate fi observată una dintre lucrările realizate de echipa Total Design. Proiectul a presupus renovarea unui apartament format din trei camere din București.
La cererea clientului, în una dintre încăperile locuinței a fost montat tavanul și scafa din rigips împreună cu spoturi albe și o bandă led multicoloră. Rezultatele au fost clar pe măsura așteptărilor clienților, finalizând astfel încă un proiect în care am pus dorințele și nevoile clienților pe primul loc.
Pe lângă realizarea tavanului și a scafei din rigips, am optat pentru aplicarea unor tencuieli decorative, întrucât s-a dorit evidențierea scafei.
Pentru mai multe lucrări realizate de către Total Design vă invităm să urmăriți portofoliul nostru, în care sunt surprinse renovări asemănătoare.

 

Pentru detalii și oferte personalizate, nu ezitați să ne contactați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here